Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Doksy, z. s. – VESEC A 1:2 (1:1)

9. 4. 2022

TJ Doksy, z. s. – VESEC A   1:2 (1:1)

 

Sestava:

Berka – Suska – Háza – Jurák – Fronc, st. – Fronc, ml. – Kašpar – Vácha (85‘ Havlišta) – Smejkal – Vlach – Šišlák (93‘ Valenta)

 

Branky: 12‘ Frýdek – 38‘ Smejkal, 80‘ Kašpar

 

Komentář trenéra:

V prvním poločase nám nevycházelo skoro nic. Soupeř Od začátku zhustil zadní řady a využíval hlavně dlouhých nákopů dopředu, kde hledal své vysoké útočníky. Ti nám dělali velké problémy, v čemž jsme jim ale svým přístupem pomohli. Málo jsme drželi balón, často jsme kazili přihrávky a náš pohyb byl také nedostatečný.

Ve 12. minutě přišel trest po standartní situaci, kdy jsme špatně pokryli domácí hráče a darovali tak příležitost ke vstřelení branky na 1:0. Až ve 28. minutě nám vyšla souhra a Smejkal pohotovou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Ještě do poločasu nás zachránil Berka, který zlikvidoval samostatný „brejk“ domácích a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

V druhém poločasu už byl náš herní projev lepší a vytvořili jsme si i několik šancí, ale pouze jedinou proměnil v 80. minutě po zaváhání domácího brankáře Kašpar. Ten pohotově zakončil do prázdné branky. Soupeř v druhém poločase zlobil pouze z rychlých protiútoků, které ale naše obrana vždy dokázala překazit, nebo zakročil v brance Berka.